Bemutatkozás

Kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos információk

A támogatott szállás lefoglalásának határideje: 2021. július 7.

A Debreceni Egyetem, a KFRTF valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói, illetve a Debrecenben állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező hallgatók kivételével a résztvevők számára ingyenes szállás lehetőséget biztosítunk 2 éjszakára (2021.07.19-20, vagy 2021.07.20-21), intézményenként maximum 60 főig a Debreceni Egyetem kollégiumainak egyikében. Az szállás igénybevételéhez oltási igazolvány szükséges, a határon túlról érkezőket kérjük, hogy tájékozódjanak az ország beutazásának szabályairól.

A szállásigényt a támogatott napokra minden arra jogosult személy http://www.campus-sport.hu/szallas oldalon jelezheti.

Azon jelentkezők, akik a kollégiumi szálláson szeretnének maradni a Campus Fesztivál idejére, ezen igényüket az előző évhez hasonlóan közvetlenül a kollégiumnak jelezzék az alábbi elérhetőségen: klk.hotel@collegehostels.hu

A szállás a rendezvény utáni napokra történő meghosszabbítása 2021. július 7-ig lehetséges, amennyiben ez nem történik meg a szobát nem áll módjukban tovább fenntartani.
A Campus Sportfesztivál szervezői támogatják a nem a Debreceni Egyetemen tanuló, és nem debreceni lakos (állandó lakcím vagy tartózkodási hely) résztvevőket 2 éjszaka ingyen kollégiumi szállás biztosításával. Kérjük adja le szállásigénylését! A szállásigénylését emailben vissza fogjuk igazolni. A jobb oldalt található nyomtatványokat kitöltve hozza magával a Campus Sportfesztivál regisztrációjához!

A regisztrációnál megadott csapat neve*:
Szállást igénylő(k) adatai:
Név*:E-mail cím*:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Időpont kiválasztása*: 2021.07.19-20. éjszakák
2021.07.20-21. éjszakákPartnereink:Támogatóink:
A Generali a Biztonságért Alapítvány a Campus Sportfesztivál kiemelt támogatója