Bemutatkozás

Kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos információk

A Debreceni Egyetem, a KFRTF valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói, illetve a Debrecenben állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező hallgatók kivételével a résztvevők számára ingyenes szállás lehetőséget biztosítunk 2 éjszakára, intézményenként maximum 60 főig a Debreceni Egyetem kollégiumainak egyikében

A Campus Sportfesztivál által támogatott szállásigényt minden arra jogosult személy http://www.campus-sport.hu/szallas oldalon jelezheti.

Azon jelentkezők, akik a kollégiumi szálláson szeretnének maradni a Campus Fesztivál idejére, ezen igényüket az előző évektől eltérően, közvetlenül a kollégiumnak jelezzék az alábbi elérhetőségen: klk.hotel@collegehostels.hu
A szállás hosszabbítása 2019. július 1-ig lehetséges, amennyiben ez nem történik meg a szobát nem áll módunkban tovább fenntartani.

A szállás elfoglalása csak a Campus Sportfesztiválra történő regisztráció után lehetséges. A regisztrációnál minden arra jogosult résztvevő kap egy a szervezők által lepecsételt bejelentőlapot, amit kitöltve magával kell, hogy hozzon a szállás elfoglalásához.
A szervezők szállással kapcsolatos támogatása, csak a kollégiumi szállás díjára vonatkozik, az idegenforgalmi adót (400 Ft/fő) minden játékos önmaga fizeti!

Mivel az épületben nem csak a versenyző csapatok kerülnek elszállásolásra, hanem más vendégek is, ezért a mellékelt házirendből és azon felül, kiemelném az alábbiakat:
  • A szálloda épületeiben a dohányzás szigorúan tilos! Amennyiben ezt a vendég megsérti, úgy a vendéget kiutasítjuk a szállodából és az ÁSZF-nek megfelelően 10 000 Ft takarítási költséget is felszámolunk.
  • A rendezvény idejére a vendégek, résztvevők részére karszalagot biztosít a kollégium, amelyet a teljes itt tartózkodás alatt látható módon viselni kell. Amennyiben megsérül, úgy díjmentesen lecseréljük, de csak a sérült karszalag ellenében. Amennyiben a vendég nem visel karszalagot úgy nem jogosult a belső területekre bemenni.
  • A rendezvény résztvevői vendéget csak a recepció előtérben vagy az épületen kívül fogadhatnak, a szobákban nem.
  • Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy tartsák be a társadalmi együttélés szabályait. Magyarul az épületben ne történjen hangoskodás, kiabálás, hangos zene hallgatás. Továbbá tartózkodjanak a túlzott italfogyasztástól. Este 22,00 és reggel 8,00 óra között pedig úgy kell viselkedni, hogy többi vendég pihenését ne zavarják.
A Campus Sportfesztivál szervezői támogatják a nem a Debreceni Egyetemen tanuló, és nem debreceni lakos (állandó lakcím vagy tartózkodási hely) résztvevőket 2 éjszaka ingyen kollégiumi szállás biztosításával. Kérjük adja le szállásigénylését! A szállásigénylését emailben vissza fogjuk igazolni. A jobb oldalt található nyomtatványokat kitöltve hozza magával a Campus Sportfesztivál regisztrációjához!

A regisztrációnál megadott csapat neve*:
Szállást igénylő(k) adatai:
Név*:E-mail cím*:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Név:E-mail cím:
Időpont kiválasztása*: 2019. július 15-16. éjszakák
2019. július 16-17. éjszakákPartnereink:Támogatóink:
A Generali a Biztonságért Alapítvány a Campus Sportfesztivál kiemelt támogatója